Уеб разработка за начинаещи (online курс)

Курсът по уеб разработка с HTML&CSS и JavaScript продължава 3 месеца. През този период, ще се потопим в основите на уеб разработката, като акцентът е поставен върху практическите упражнения и реални ситуации. Целта на обучението е да се постигне здрава основа и да се развият устойчиви умения в областта на уеб дизайна и програмирането.

В допълнение към техническата част, курсът включва и сесии с експерти по човешки ресурси. Тези сесии ще ти помогнат да се подготвиш за пазара на труда – от симулации на интервюта и съвети за съставяне на CV и мотивационно писмо, до оптимизация на профила в LinkedIn.

Защо да изберем уеб разработка?

Работа

Курсът по HTML&CSS и JavaScript е ключов за всеки, който иска да стъпи в света на уеб разработката. В България, потребността от уеб разработчици е постоянно нарастваща, като те са сред най-търсените специалисти в IT сектора.

Заплати

Средната годишна заплата на уеб разработчик през 2023 г. е около 32,500 BGN, като тя може да достигне до 64,000 BGN за опитни специалисти.

Приложения

Освен доброто заплащане, уменията, придобити от този курс, ще ви позволят да създавате интерактивни уебсайтове и приложения, които са основата на дигиталния свят днес.

Какво ще научиш?

Нашите ментори

Божидар Атанасов

Software Delevoper

Софтуерен разработчик с изявен интерес към дистрибутираните системи, системния дизайн и облачните услуги (cloud).  Работи по проект, свързан с big data analysis. Признат е за способността си да превръща бизнес изискванията в ефективни технически решени.

Анелия Митева

CATRO

Магистър по политически науки, икономика и европейско право, Хайделберг, Германия; Executive MBA (Управление на човешките ресурси), Sheffield University. Специализирала е в управление на проекти, организационно развитие и консултиране на човешки ресурси и НЛП. През последните години тя изучава влиянието на мозъчните процеси върху поведението на хората, тяхната ангажираност и мотивация (невронаука).

Нора Бекярова

CATRO

Магистър по управление и развитие на човешките ресурси от Нов Български Университет. Професионален опит в намирането на таланти в различни сфери, както и опит в създаване, провеждане и анализ на обучения в сферата на меките и твърдите умения, личностното развитие и екипната динамика.

Как протича курсът?

Курсът се провежда изцяло дистанционно 2 пъти в седмицата, като всяка лекция и упражнение траят по 3 часа (180 мин.).

Цялата продължителност е 3 месеца.

Програмата ни включва и самостоятелни проекти, броя на тях се определя според напредъка на групата, като осигурява оптимално темпо на обучение за всички участници. Покриваме широк спектър от теми, които се проверяват след всеки модул с тест, за да се затвърди разбирането и уменията ти.

Целта на упражненията е да затвърдите знанията си, да зададете въпроси относно материята, които не са ви ясни. Също така, ще можете да упражните екипната си работа, като участвате в решаването на проблеми от проектите или предизвикателствата на другите курсисти.

Предварителни изисквания

CodeIgniterДобра компютърна грамотност
CodeIgniterЖелание за усилено учене
CodeIgniterВладеене на английски език: ниво A2

График и цена на курсовете

3 месеца

Дистанционна (Online)
/

Какво представлява курсът по уеб разработка?

Курсът по HTML&CSS + JavaScript комбинира теория, практика и работа по проекти.

Кой може да кандидатства за този курс?

Всеки може да се запише – начинаещи, студенти, или опитни програмисти.

Мога ли да се запиша, ако пропусна началната дата?

Не се притеснявай, ако пропуснеш началната дата – просто се свържи с нас и ще намерим решение.

Каква подкрепа мога да очаквам по време на курса?

Всеки един курсист при нас получава индивидуално внимание.

Какво е нивото на ангажираност на курса?

Курсът е с пълна ангажираност. Но не се притеснявай – можеш да го съчетаеш с работа, тъй като занятията са след работно време.

Има ли предварителни условия за курса?

Няма, просто да имаш наличен работещ лаптоп.

Какво се случва, ако пропусна урок?

Не се тревожи, просто ни уведоми. Записваме уроците и ще ти изпратим записа.

Как мога да заплатя за курса?

Можеш да платиш на 2 вноски или цялата такса. Като направиш резервацията за да си запазиш мястото трябва до 5 дни да заплатиш първата вноска, а втората до 14 дни преди началото на курса.

Какъв е графикът на обучението?

Два дни през уикенда, от 10:00 до 13:00. И още малко работа за домашни.

Ще получа ли сертификат след завършването?

Да, ще получиш сертификат след успешното завършване на курса.

Какви уникални характеристики предлага вашият курс?

Включваме и обучение по човешки ресурси, което ти помага да се подготвиш за работното място.

Какво ще кажем за работата по проекти?

Ще работиш по множество проекти и ще ги съобразим с динамиката на групата.

Какво да правя, ако имам допълнителни въпроси?

Ако имаш допълнителни въпроси, просто ни пиши! Ще ти помогнем с удоволствие.

ProCoder е академия по програмиране, насочена към всички, които искат да се развиват в сферата. Организираме Java курсове, а нашите ментори са с дългогодишен опит в управление на различни екипи и проекти.