Python basics за начинаещи (online курс)

Курсът по Python е редовен и се провежда в продължение на 3 месеца. През този период ще се потопим в дълбочините на Python, като акцентът е поставен върху практическите упражнения и реални ситуации. Целта на обучението е да се постигне здрава основа и да се развият устойчиви умения в програмирането с Python.

В допълнение към техническата част, курсът включва и сесии с експерти по човешки ресурси. Тези сесии ще ти помогнат да се подготвиш за работа – от симулации на интервюта и съвети за съставяне на CV и мотивационно писмо, до оптимизация на профила в LinkedIn.

Защо PYTHON?

Работа

Python е един от най-популярните програмни езици в света, и има голямо търсене за програмисти на Python в различни индустрии. Ученето на Python може да отвори множество врати за работни позиции в области като уеб разработка, автоматизация, анализ на данни и изкуствен интелект.

Заплати

Поради високата популярност и универсалността на Python, програмистите на Python често получават конкурентни и атрактивни заплати. Според множество проучвания, Python е сред най-добре платените програмни езици в индустрията.

Приложения

Python се използва в множество области – от уеб разработка и автоматизация до научни изследвания, анализ на данни, машинно обучение и др. Това прави езика изключително универсален и позволява на програмистите да работят по разнообразни и интересни проекти.

Какво ще научиш?

Нашите ментори

Божидар Атанасов

Software Delevoper

Софтуерен разработчик с изявен интерес към дистрибутираните системи, системния дизайн и облачните услуги (cloud).  Работи по проект, свързан с big data analysis. Признат е за способността си да превръща бизнес изискванията в ефективни технически решени.

Анелия Митева

CATRO

Магистър по политически науки, икономика и европейско право, Хайделберг, Германия; Executive MBA (Управление на човешките ресурси), Sheffield University. Специализирала е в управление на проекти, организационно развитие и консултиране на човешки ресурси и НЛП. През последните години тя изучава влиянието на мозъчните процеси върху поведението на хората, тяхната ангажираност и мотивация (невронаука).

Нора Бекярова

CATRO

Магистър по управление и развитие на човешките ресурси от Нов Български Университет. Професионален опит в намирането на таланти в различни сфери, както и опит в създаване, провеждане и анализ на обучения в сферата на меките и твърдите умения, личностното развитие и екипната динамика.

Как протича курсът?

Курсът се провежда изцяло дистанционно 2 пъти в седмицата, като всяка лекция и упражнение траят по 3 часа (180 мин.).

Цялата продължителност е 3 месеца.

Програмата ни включва и самостоятелни проекти, броя на тях се определя според напредъка на групата, като осигурява оптимално темпо на обучение за всички участници. Покриваме широк спектър от теми, които се проверяват след всеки модул с тест, за да се затвърди разбирането и уменията ти.

Целта на упражненията е да затвърдите знанията си, да зададете въпроси относно материята, които не са ви ясни. Също така, ще можете да упражните екипната си работа, като участвате в решаването на проблеми от проектите или предизвикателствата на другите курсисти.

Предварителни изисквания

CodeIgniterДобра компютърна грамотност
CodeIgniterЖелание за усилено учене
CodeIgniterВладеене на английски език: ниво A2

График и цена на курсовете

3 месеца

Дистанционна (Online)
/

Курсът по Python комбинира теория, практика и работа по проекти.

Всеки може да се запише – начинаещи, студенти, или опитни програмисти.

Не се притеснявай, ако пропуснеш началната дата – просто се свържи с нас и ще намерим решение.

Всеки един курсист при нас получава индивидуално внимание.

Курсът е с пълна ангажираност. Но не се притеснявай – можеш да го съчетаеш с работа, тъй като занятията са след работно време.

Няма, просто да имаш наличен работещ лаптоп.

Не се тревожи, просто ни уведоми. Записваме уроците и ще ти изпратим записа.

Можеш да платиш на 2 вноски или цялата такса. Като направиш резервацията за да си запазиш мястото трябва до 5 дни да заплатиш първата вноска, а втората до 14 дни преди началото на курса.

Две вечери през седмицата, от 18:30 до 21:30. И още малко работа за домашни.

Да, ще получиш сертификат след успешното завършване на курса.

Включваме и обучение по човешки ресурси, което ти помага да се подготвиш за работното място.

Ще работиш по множество проекти и ще ги съобразим с динамиката на групата.

Ако имаш допълнителни въпроси, просто ни пиши! Ще ти помогнем с удоволствие.

ProCoder е академия по програмиране, насочена към всички, които искат да се развиват в сферата. Организираме Java курсове, а нашите ментори са с дългогодишен опит в управление на различни екипи и проекти.