pROcoder

Разгърни потенциала си

Най-добре се научава чрез истински предизвикателства и практика, затова при нас преодоляваме разликата между ученето и практиката.

За нас

Визия

В ProCoder вярваме, че всеки който има желание да учи усилено, може да стане успешен програмист.

Курсове

Нашите курсове са обмислени и създадени да отговарят на нуждите на всички, начинаещи или професионалисти, които искат да разширят знанията си.

Екип

Ентусиазиран екип от програмисти и ментори, посветени на създаването на приятна учебна среда.

Нашите ментори

Божидар Атанасов

Software Delevoper

Софтуерен разработчик с изявен интерес към дистрибутираните системи, системния дизайн и облачните услуги (cloud).  Работи по проект, свързан с big data analysis. Признат е за способността си да превръща бизнес изискванията в ефективни технически решени.

Анелия Митева

CATRO

Магистър по политически науки, икономика и европейско право, Хайделберг, Германия; Executive MBA (Управление на човешките ресурси), Sheffield University. Специализирала е в управление на проекти, организационно развитие и консултиране на човешки ресурси и НЛП. През последните години тя изучава влиянието на мозъчните процеси върху поведението на хората, тяхната ангажираност и мотивация (невронаука).

Нора Бекярова

CATRO

Магистър по управление и развитие на човешките ресурси от Нов Български Университет. Професионален опит в намирането на таланти в различни сфери, както и опит в създаване, провеждане и анализ на обучения в сферата на меките и твърдите умения, личностното развитие и екипната динамика.

Адрес

Включи се и ти!

Регистрирай се и започни обучението си

ProCoder е академия по програмиране, насочена към всички, които искат да се развиват в сферата. Организираме Java курсове, а нашите ментори са с дългогодишен опит в управление на различни екипи и проекти.